Wat zijn de leukste kinderschoenen voor de herfst/winter van 2023?

Kinderschoenen: ze zijn er in vele soorten en maten. In dit artikel worden de trends besproken van wat de leukste kinderschoenen voor de herfst/winter van 2023 zullen zijn. Er wordt specifiek ingegaan op de volgende zaken: soorten en maten. Doe met dit artikel inspiratie op voor de aanschaf van de leukste kinderschoenen voor de herfst/winter van 2023!

Soorten kinderschoenen

Kinderschoenen zijn er in vele soorten. Denk aan laarsjes voor meisjes of aan sportieve schoenen voor jongens. Kinder regenlaarzen kunnen voor zowel meisjes als jongens. Naast de soorten, zijn ook de kleuren belangrijk.

Laarsjes voor meisjes, ga je voor lederen laarsjes of toch voor een hoge sneaker (dus van stof)? Laarsjes voor meisjes die hip zijn voor de herfst/winter van 2023, zijn de hoge sneakers (dus van stof). De kleuren die hip zullen zijn in de herfst/winter van 2023, gaan van beige tot bruin of zwart.

Sportieve schoenen voor jongens, kies je voor de witte sneaker of voor de skate schoen? Sportieve schoenen voor jongens die hip zijn voor de herfst/winter van 2023, zijn de witte sneakers. Niet per se de witte variant overigens, andere kleuren kunnen uiteraard ook. Maar de witte sneaker zal wel echt het hipste zijn in de herfst/winter van 2023.

Kinder regenlaarzen zijn er ook in vele varianten. Kinderlaarzen die hip zullen zijn in de herfst/winter van 2023, zijn de laarzen met een dier op de zijkant. Bijvoorbeeld een eenhoorn voor meisjes of een draak voor jongens. De kleuren van kinderlaarzen zijn vooral donker; donkergroen, donkerpaars, zwart…

Maten kinderschoenen

Uiteraard is de echte maat afhankelijk van de schoenmaat van je kindje. Wat er met maat hier bedoeld wordt, is eerder de vorm van de schoen.

De hoge sneakers zullen dus hip zijn voor meisjes in de herfst/winter van 2023. De vorm van deze sneakers is een veterschoen, eventueel met glans of print op de stof.

De witte sneakers zullen, zoals net gelezen kon worden, hip zijn voor jongens in de herfst/winter van 2023. De vorm van deze sneakers is een veterschoen, met ook een klittenband bovenaan. Bij de jongensschoen zal er eerder geen glans of print op de schoen te vinden zijn.

De vorm van de kinder regenlaarzen, is de gewone vorm van kinderlaarzen. Wel zal het helemaal hip zijn in de herfst/winter van 2023 om een dier op de zijkant te kunnen zien als print.

Kortom, de leukste kinderschoenen voor de herfst/winter van 2023 zijn voor meisjes de hoge sneakers (veterschoen), voor jongens de witte sneakers (veterschoen, met klittenband bovenaan) of voor allebei (zowel jongens als meisjes) de kinder regenlaarzen (met een dier op de zijkant van de schoen).

Over de auteur

Scroll naar boven